Simpsons giver Trump spraytan, botox og det glatte lag i ny kortfilm ‘3 a.m.’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom de fleste nok har afskrevet ‘The Simpsons’ og seriens stadigt stigende sæsontal, så har seriens bagmænd og figurer stadig tag på både sine egne og virkelighedens forskruede sandheder. Tidligere har de taget pis på den amerikanske valgkamps mudderkastning i ‘The Debateful Eight’, og i den nye kortfilm ‘3 a.m.’ er det valgets mest omdiskuterede person, der endnu en gang løber med al opmærksomheden.

For ville Trump være klar til at gøre alt for sit land, når The Situation Room ringer klokken 3 om natten med nyheden om, at Kina invaderer landet? Sandsynligvis ikke, eftersom han er i gang med sine hovedløse tweets og kræver flere timers opvartning med spraytan, botox og klargørelse af den famøse hårpragt.

En direkte støttekampagne for Hillary Clinton? Måske. Men helt sikkert en anti-Trump-kampagne fra folkene bag ‘The Simpsons’, der aldrig har lagt skjul på deres politiske ståsted.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af