Soundvenue præsenterer: Se den hypede, overraskende sci-fi-film ’Midnight Special’ i biografen

Soundvenue præsenterer: Se den hypede, overraskende sci-fi-film ’Midnight Special’ i biografen

Med formidable film som ’Take Shelter’ og ’Mud’ på cv’et har Jeff Nichols slået sit navn fast som en af USA’s mest talentfulde yngre instruktører.

Der var derfor store forventninger til hans sci-fi-drama ’Midnight Special’, men desværre har filmen ladet vente på sig i de danske biografer. Indtil nu.

Cinemateket har nemlig hentet filmen hjem, og vi er stolte af at kunne invitere til visning 2. september kl. 19.15.

’Midnight Special’ er en dybt fængslende film med et realistisk og originalt take på sci-fi-genren, der betyder, at den langt fra kun er for fans af genren.

Altid fremragende Michael Shannon spiller Roy, der flygter fra myndigheder og en religiøs kult med sin otteårige søn Alton, der besidder overnaturlige kræfter.

Hvad kræfterne består i, finder vi først sent ud af, og indtil da er filmen en intens, dramatisk fortælling om en far, der vil gøre alt for at beskytte sin søn. For hvordan ville det egentlig udspille sig, hvis man i virkeligheden fandt ud af, at et menneske har superkræfter som i en gængs superheltefilm? Nok meget som i ’Midnight Special’, der emmer af frygt og paranoia.

På rollelisten flankeres Michael Shannon af et drømmecast bestående af Kirsten Dunst, Adam Driver, Joel Edgerton og Sam Shepard.

»Jeg er allerede desperat med en Roy-agtig længsel efter at slå mig løs på ny i dens gruppeportræt af dem, som er plaget af viljen til at tro«, skriver The New Yorker i deres anmeldelse, mens det hos Peter Travers fra Rolling Stone lyder:

»I denne tryllebindende sci-fi-forfølgelsesfilm må UFO’er vige for identificerbare menneskelige følelser. Gå med den. Lad instruktør Jeff Nichols vride dit hoved en omgang«.

Vi introducerer filmen og byder på en øl bagefter.

Køb billet HER.

’Midnight Special’
Cinemateket i København
2. september kl. 19.15

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af