‘The X-Files’ vender måske tilbage igen – David Duchovny og Fox teaser

‘The X-Files’ vender måske tilbage igen – David Duchovny og Fox teaser

Hvis du mener, at den nye sæson af ‘The X-Files’, som landede i januar 2016, var et glædeligt og vellykket gensyn, så har vi en god nyhed. Synes du derimod, det var en ujævn, halvslatten genoplivning af den mesterlige mystery-serie, så har vi muligvis nogle dårlige nyheder:

‘The X-Files’ vækkes muligvis til live – igen.

Ved Television’s Critics Association i mandags, fik prominente Fox-folk nemlig talt forhåbningsfuldt om en ny sæson. »Vi er i samtale med alle tre hovedpersoner« fortalte underholdningslederen David Madden med reference til David Duchovny (Mulder), Gillian Anderson (Scully) og serieskaberen Chris Carter.

Tv-gruppens formand Dana Walden uddybbede, at de gerne fra start hos Fox havde set flere afsnit af serien, men at det logistisk ikke kunne lade sig gøre på grund af skuespillernes kalendere. »Jeg ser ikke for mig en helt ny sæson, men jeg ville være glad for at få 8 eller 10 episoder mere« fortæller Dana, hvilket synes som en en kende mærkelig udmelding med blik for den nye sæsons seks afsnit.

‘X-Files’-rebooten blev noget af det mest sete tv og streaming hos Fox, og derfor er det vel ingen overraskelse, at de ønsker flere afsnit skal se dagens lys. Men selveste Mulder leger også med tanken om en kommende sæson.

I anledningen af sin kollegas fødselsdag, ønskede Duchovny Anderson tillykke og opfordrede hende til at fortælle Dana, at »Fox siger, hun måske skal polere sit gamle badge soon-ish«. Ønsker Duchovny også en ny sæson, eller driller han de spørgende fans?

Selvom det kun er på idé- og samtalestadiet, synes det altså ikke helt uvirkeligt, at der kan komme nye afsnit af ‘The X-Files’.

Læs mere: Anmeldelse: ’The X-Files’ – sæson 10, afsnit for afsnit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af