Amy Schumer gav audition til hovedrolle i ‘Girls’

Amy Schumer gav audition til hovedrolle i ‘Girls’

Lena Dunham har interviewet sin veninde og kollega Amy Schumer i det nyeste nummer af Dunhams nyhedsbrev Lenny.

Her afslører Dunham, at de for første gang mødte hinanden for seks år siden, da Schumer gav audition til rollen som Shoshanna på ‘Girls’. Dunham fortæller, at hun med det samme kunne se Schumers potentiale:

»Alle i rummet var lamslåede over detaljen og evnen, der lå i hendes improvisation, det vilde talent strålede ud af hende (og personligt var jeg fascineret af hendes bryster)«, fortæller Dunham.

Selvom Amy Schumer gjorde indtryk, var Dunham ikke i tvivl om, at hun ikke var den rigtige til at spille den forsigtige Shoshanna. Et år senere fandt Dunham dog alligevel en rolle i ‘Girls’, som Schumer kunne spille, nemlig som den beskyttende bedste veninde til Adams nye kæreste, der giver ham en ordentlig skideballe.

I interviewet spørger Dunham også ind til et kapitel i Amy Schumers nye bog, hvor Schumer fortæller om, hvordan masseskyderiet til en biografvisning af ‘Trainwreck’ i 2015 påvirkede hende.

»Det ødelægger mig stadig fuldstændigt«, fortæller Schumer og uddyber senere:

»Det at vide, at det var min film, og… de tog ind og købte billetter, fordi de ville se denne film, det knuste mig bare. Jeg følte mig så magtesløs«.

Amy Schumer fortæller efterfølgende, hvordan den største trøst på overraskende vis kom fra Jennifer Lawrence, der på dagen, hvor det skete, skrev den fantastisk upassende besked »Det er din skyld«.

»I den slags tider, er det kun jokes, der kan få en til at få det en smule bedre«, som Schumer selv siger.

Læs også: De mest bemærkelsesværdige ting i Amy Schumers nye bog

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af