Arnold Schwarzeneggers søn genskaber ikonisk scene fra ‘Terminator 2: Judgment Day’

Da det blev afsløret i 2011, at Arnold Schwarzenegger havde en uægte søn fra en affære med en tidligere husholderske, vakte det stor harme i medierne. Schwarzeneggers 25 år lange ægteskab med Maria Shriver endte i skilsmisse, og hans ry led et massivt knæk.

Nu er sønnen Joseph Baena 18 år gammel og har sammen med vennen Ben Hess, som er aspirerende filminstruktør, genskabt den ikoniske scene fra ‘Terminator 2: Judgment Day’, hvor Schwarzenegger hugger en kværn, en shotgun og et par solbriller.

Der er vist ingen tvivl om, at far og søn deler visse ligheder – især hage og mund er nær identisk på de to. Der mangler dog stadig omkring 30-40 kilo muskler, før Joseph Baena for alvor ser ud, som Schwarzenegger gjorde, da han indspillede ‘Terminator 2: Judgment Day’ i 1991.

Den originale scene kan genses her:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af