Farvel #OscarSoWhite: Denzel Washingtons ‘Fences’ lover store præstationer i første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»How come you ain’t never liked me?«

Det spørgsmål fortryder unge Cory hurtigt, at han stillede sin far. For hvad han får igen, er en moralsk prædiken om tag over hovedet, mad på bordet og selveste livets gave, som hans far har givet ham. En gave, der fik hans lovende baseballkarriere og amerikanske drøm til at løbe ud i sandet.

Den prædikende monolog er drivkraften i første trailer til Denzel Washingtons ‘Fences’, der er filmatiseringen af August Wilsons teaterstykke af samme navn, som Washington for nyligt selv har spillet på de skrå brædder – og vundet en Tony for. Med sig fra teaterscenen har han taget Viola Davis, og sammen spiller de ægteparret Troy og Rose, der i 50’ernes USA tjener til dagen og vejen med et skraldemandsjob i stedet for home runs. Traditionen fra teateret fylder også i den første forsmag på filmen, hvor vi længe opholder os ét sted med stort nærvær fra skuespillerne.

‘Fences’ har ikke fået en dansk premieredato, men med en åbning den 25. december i USA ryger Denzels tredje film som instruktør formodentligt lige ned i Oscarpuljen. Det ville da heller ikke være skidt med nogle nomineringer til prominente sorte skuespillere, efter #OscarsSoWhite stadig er på alles læber.

Læs mere: Janelle Monáe og Pharrell Williams fortæller om de sorte kvinder bag NASA i første trailer til ‘Hidden Figures’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af