George R.R. Martin antyder ‘Game of Thrones’-prequel efter nattens Emmy-storsejr

George R.R. Martin antyder ‘Game of Thrones’-prequel efter nattens Emmy-storsejr

I nat lykkedes det ‘Game of Thrones’ at tage sin 38. Emmy hjem, hvilket gjorde serien til den mest Emmy-vindende fiktionsserie nogensinde. Det gjorde selv forfatteren bag bogforlægget, George R.R. Martin, så entusiastisk, at han begyndte at tale om de tusindvis af sider med forhistorie til universet, som han har liggende derhjemme.

»Jeg har tusindvis af sider med falsk historie om alt, der ledte op til ‘Game of Thrones’, så der er en masse materiale der, og jeg skriver mere«, sagde Martin til Deadline, men tilføjede samtidig:

»Vi mangler stadig at afslutte denne serie (‘Game of Thrones’ red.), og jeg mangler stadig at færdiggøre to bøger, så det er alt sammen spekulation«.

Den historisk succesfulde ‘Game of Thrones’-serie lukker og slukker efter ottende sæson, og selvom en prequel stadig synes som en fjern mulighed, er der vist ingen tvivl om, at HBO vil være begejstrede for idéen.

I øvrigt udtalte D.B. Weis – den ene af seriens to hovedforfattere – at de kommende to sæsoner »bliver større og bedre, men også værre, men mest bedre«.

Læs også: ’Game of Thrones’ slår imponerende Emmy-rekord – Susanne Bier sejrer overraskende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af