Honest Trailers kigger ‘Warcraft’ efter i sømmene – og forstår ingenting

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Honest Trailers finder det særdeles udfordrende at finde kritikpunkter i ‘Warcaft’, men også kun, fordi de har svært ved overhovedet at forstå universet, der introduceres lemfældigt for de mennesker, som ikke på forhånd har lagt tusindvis af timer i ‘Warcraft’-spillene. Som fortælleren på herlig vis formulerer det:

»Så hvis du kan lide ‘Warcraft’-spillene for deres plot, men hader den sans for humor, der gjorde dem så indtagende, hvis du bare elsker at se på en flok fyre kigge på et kort, at se på heste blive smadret og magiske fyre dækket i swirly stuff, så er du ifølge box office sandsynligvis kineser«.

Skuespillet får også høvl, men det er dog ikke alle, der gør det lige skidt, mener fortælleren, der beundrer »disse kunstige karakterers evne til at formidle følelser – og disse menneskelige skuespilleres manglende evne til at gøre det samme«.

Læs også: ‘Captain America: Civil War’ får længe ventede høvl af Honest Trailers

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af