Ny forlænget trailer til ‘The Young Pope’ lover intriger i Vatikanet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er stadig gods i dramaserien med det lange format. I hvert fald hvis man baserer påstanden på den nye, forlængede trailer til HBO’s kommende dramasatsning, ‘The Young Pope’, der netop er landet og folder det dragende indtryk fra juni måneds teaser yderligere ud.

I den nye trailer får vi et bedre indtryk af handling og cast i det Paolo Sorrentino-instruerede værk. Imens Jude Law ser ud til at være perfekt castet som den magtbegærlige antihelt Pave Pius VIII, ser vi Diane Keaton i rollen som nonne og Cécile de France som potentiel flirt. ‘The Young Pope’ ser ud til at være en både højdramatisk, kompleks og visuelt imponerende serie helt i HBO’s ånd.

De første to episoder har premiere denne weekend på Venedig Filmfestival, og skal vi tro Deadline.com bliver hele serien tilgængelig herhjemme til oktober.

Læs også: Tårnhøje forventninger: De dugfriske serier, vi ser mest frem til i efterårssæsonen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af