Ny trailer til ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them’ afslører mere om det magiske univers

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er nok ikke en eneste Harry Potter-fan, der ikke venter i spænding på den kommende ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, som finder sted i samme univers om end med tiden skruet tilbage til 1926.

Nu er endnu en trailer landet, og den giver mulighed for at lære endnu mere om det magiske univers. Eddie Redmayne spiller forfatteren Newt Scamander, der netop er kommet hjem fra en global ekskursion, hvor han har studeret og indsamlet en række magiske skabninger. På gennemrejse i New York slipper bæsterne dog løs, og Newt skal genfange dem, før de volder skade på de uanende borgere.

Redmayne får blandt andre selskab af Dan Fogler (‘Fanboys’), der som No-Maj’en (amerikanske ord for muggler) Jacob hjælper Newt med at indsamle de bidske bæster. Derudover medvirker blandt andre Colin Farrell, Ezra Miller, Katherine Waterston (‘Inherent Vice’) og Carmen Ejogo (‘Selma’) også i det magiske univers, der er sat til danmarkspremiere den 17. november.

Læs også: Eddie Redmaynes monstre spreder frygt i ny trailer til Harry Potter-spinoffen ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af