Se Daniel Radcliffe som pruttende lig i ‘Swiss Army Man’ til CPH PIX’ programlaunch i næste uge

Se Daniel Radcliffe som pruttende lig i ‘Swiss Army Man’ til CPH PIX’ programlaunch i næste uge

Ventetiden har været lang, efter CPH PIX flyttede fra april til oktober og dermed udskød den nye festival med hele seks måneder. Nu er vi dog endelig ved at nærme os kampstart til dette års udgave, der officielt starter den 27. oktober.

Allerede næste onsdag afholder CPH PIX dog programlaunch i Grand Teatret, og det krydres med danmarkspremieren på den kontroversielle og stærkt hypede Sundance-darling ‘Swiss Army Man’, der blev elsket af anmelderne, men også fik publikum til at udvandre.

I filmen afbrydes den skibsbrudne Hank (Paul Dano) i sit selvmordsforsøg, da liget af Manny (Daniel Radcliffe) skyller op på stranden. Mannys lig er dog overraskende multifunktionelt: Det kan hugge brænde, producere drikkevand og vigtigst af alt: Det kan prutte. Og det er netop sidstnævnte egenskab, der viser sig afgørende, når det umage makkerpar skal slippe væk fra øen.

Hvis man ikke kan vente til den 27. oktober, tages der forskud på CPH PIX-fornøjelserne den 7.oktober, hvor Soundvenue i samarbejde med festivalen viser den hypede gotiske gyser ‘The Witch’ i Empire (køb billet HER).

Traileren til ‘Swiss Army Man’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: CPH PIX & Soundvenue præsenterer: Eneste danske biovisning af den storhypede gyser ‘The Witch’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af