Shane Blacks ‘Predator’-reboot nærmer sig en hovedrolleskuespiller

Shane Blacks ‘Predator’-reboot nærmer sig en hovedrolleskuespiller

Den puertoricanske stjerneskuespiller og bad guy Benicio Del Toro har flere prestigeprojekter på tapetet. I skrivende stund er han tilknyttet efterfølgeren til Denis Villeneuves anmelderroste ‘Sicario’ fra sidste år, ‘Soldado’, og oven i hatten har han landet en rolle, som skurk højst sandsynligt, i den kommende ‘Star Wars VIII’.

Hollywood kan simpelthen ikke få nok af den mørklokkede herre med det skumlende udtryk, der efter rollen som skurken Space Liberace i ‘Guardians of the Galaxy’ for alvor har fået foden inden for i blockbuster-regi. Og ifølge The Hollywood Reporter er han nu på tale som hovedrollen i det ‘Predator’-reboot, der skal instrueres af buddy-humor-mesteren Shane Black (manusforfatter på ‘Dødbringende våben’, instruktør på ‘Kiss Kiss Bang Bang’ og for nylig ‘The Nice Guys’).

Black, der selv havde en mindre rolle i den originale film med Arnold Schwarzenegger fra 1987, har både forfattet første udkast af manuskriptet og skal instruere ‘The Predator’ som en efterfølger til den første film (der sjovt nok fik en toer allerede i 1990, men det er tilsyneladende glemt).

Optagelserne til ‘The Predator’ begynder til februar næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af