‘The Walking Dead’ skal vare lige så længe som ‘Star Trek’, siger kanalen bag

‘The Walking Dead’ skal vare lige så længe som ‘Star Trek’, siger kanalen bag

Når det kommer til at fastholde sit publikum, er ‘The Walking Dead’ en af de absolutte stormestrer på det ellers konkurrencetunge seriemarked. Siden første sæson har den næsten tredoblet sit seertal fra 5,24 millioner til 14,4 millioner i sæson fem.

Godt nok har den seneste ombæring, sæson seks, oplevet seerfald (til 13,15 millioner), men det holder ikke AMC’s præsident og CEO Josh Sapan fra at slå fast, at ‘The Walking Dead’ vil leve mange, mange år endnu.

»[‘Star Trek’] kom og gik tre gange. Vi tror, at vi har en franchise, der er en af de sjældne franchises, som du lejlighedsvis støder på i vores branche«, fortæller Sapan ifølge The Wrap.

Samme tillid havde han til de to serier ‘Into the Badlands’ og ‘Preacher’, der ifølge ham også havde »franchise-lignende kvaliteter«.

Der var ingen – dengang ‘Star Trek’ kom ud – som forudså, at den i år ville have 50 års jubilæum, så det er selvfølgelig ikke til at sige, om Sapan har ret.

Sapan talte også om Susanne Biers Emmy-vindende serie ‘The Night Manager’, der ligeledes er en AMC-produktion, som et eksempel på, at held også spiller en rolle for en seriens succes:

»Vi var heldige, fordi da vi lancerede den, begyndte Tom Hiddleston at date Taylor Swift«.

Læs også: De bedste ting ved den nye sæson ‘The Walking Dead’ – og de mest skuffende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af