Benedict Cumberbatch om ‘Sherlock’ sæson 4: »Det kan være enden på en æra«

Benedict Cumberbatch om ‘Sherlock’ sæson 4: »Det kan være enden på en æra«

Sherlock-fans og Cumberbitches kan se frem til 2017, hvor fjerde sæson af BBC’s forrygende ‘Sherlock’ vender tilbage den 1. januar. Serien, der fornyede den fortærskede mesterdetektiv, er dog endnu ikke blevet fornyet med en femte sæson. Og måske gør den det slet ikke.

»Det kan være enden på en æra«, fortalte Benedict Cumberbatch i et stort interview med British GQ. »Det føles i hvert fald som enden på en æra for at være ærlig. Det leder hen mod et sted, hvor det vil være rimelig svært at følge op med det samme. Men vi siger aldrig aldrig på serien«.

En åbenlys grund til, at serien kan have svært ved at fortsætte, er de travle skemaer, som de eftertragtede stjerner Cumberbatch og Martin Freeman, der spiller John Watson, har i øjeblikket: »Jeg ville elske at genbesøge det, det mener jeg, men i den umiddelbare fremtid har vi alle ting, som vi gerne vil i gang med, og vi har skabt noget, der er meget komplet, som det er, så jeg tror, vi venter og ser«.

Der er dog stadig håb for ‘Sherlock’-fans, for Cumberbatch beundrer den deduktionsdedikerede mesterdetektiv: »Tanken om aldrig at skulle spille ham igen er virkelig oprørende«.

Læs mere: Ondskaben lurer i første trailer til ‘Sherlock’ sæson 4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af