Derfor er William ikke med i tredje sæson ‘Skam’

Derfor er William ikke med i tredje sæson ‘Skam’

Spoiler alert: Vi afslører William-relaterede begivenheder fra anden og starten på tredje sæson ‘Skam’.

Will they? Won’t they? Hele Norge holdt vejret, da anden sæson ‘Skam’ kørte på NRK’s website i foråret, og der var høj bølgegang i forholdet mellem Noora og William.

I sidste ende vendte William som bekendt om i bilen og valgte forholdet til Noora, og i starten på tredje sæson er Noora og William sammen i London, hvor Williams far residerer. Vi så Noora via en Skype-forbindelse i første bid, mens William var fraværende. Og sådan vil det blive ved med at være, for William vender ikke tilbage til ‘Skam’ sæson 3.

Skuespilleren bag Hartvig Nissens mest drittkul gut hedder Thomas Hayes, og han besluttede efter de to første sæsoner at sige farvel til serien.

»Jeg følte egentlig, at tiden nu var inde til, at jeg burde slutte, så jeg kan bevæge mig videre til andre projekter, finde noget nyt at fokusere på, som gør, at jeg får mere erfaring og udvikler mig som skuespiller«, sagde den blot 19-årige nordmand i august til VG og røbede, at han havde taget beslutningen, kort efter anden sæson sluttede i sommer.

»Når du er med i ‘Skam’, binder kontrakten dig så meget, at man ikke kan være med i andre ting«, fortsatte han og understregede, at han har villet være skuespiller, siden han var lille, og at han ikke kunne forestille sig noget bedre end at fortsætte med skuespilkarrieren fremover.

Thomas Hayes har fortalt, hvor meget hans liv har forandret sig med rollen som William. Hans telefon blev så rødglødende, at han måtte få hemmeligt nummer, og han kan have svært ved at gå på gaden i fred.

»Livet har forandret sig voldsomt. Nu bliver jeg stoppet på gaden, og mange vil have selfies med mig. Det er egentlig vældigt underligt. Og selvsagt tager mange mig for at være William, altså karakteren«, har han sagt til Dagbladet.

»Jeg føler ikke, at jeg har forandret mig så meget, men omstændighederne rundt om har forandret sig helt«.

Det vides endnu ikke, hvad der bliver Thomas Hayes første post-‘Skam’-rolle.

Læs også: Lanceringen af ‘Skam’ er en genistreg

Læs også: ‘Stranger Things’-referencen i tredje sæson ‘Skam’ inkarnerer én af seriens helt store styrker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af