‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ bliver ikke bare til én film, men fem

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ bliver ikke bare til én film, men fem

Hollywood investerer glædeligt tid og penge i at klemme den sidste saft ud af deres franchises, og derfor blev de sidste film i både ‘Harry Potter’-, ‘Hunger Games’- og ‘Twilight’-fortællingerne delt op i to.

Og nu, inden filmen overhovedet har fået premiere, ønsker Warner Bros. at trylle ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ om fra trilogi til pentalogi.

Det var J.K. Rowling selv, der ved et fanevent afslørede, at hendes prequel til Harry Potter-bøgerne ikke kun ville blive til tre film, men altså fem. Meget mere kunne hun ikke sige, men det er i hvert fald sikkert, at Eddie Redmayne bliver fast gæst ved festbordet, mens bikaraktererne formentlig vil komme og gå.

Den første ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får premiere den 17. november herhjemme, mens 2’eren og 3’eren eftersigende lander i 2018 og 2020. 4’eren og 5’erens premiereår står hen i det uvisse, men forhåbentlig slår den første installation til, så Warner Bros. ikke må ud i en ydmygende tilbagetrækning af deres storslåede plan.

Læs mere: Ny trailer til ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them’ afslører mere om det magiske univers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af