Første teaser til ‘Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales’ er landet med Javier Bardem som skurk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10 år efter Jack Sparrow og The Pirate Lords tog det endelige opgør med Cutler Beckett og Davy Jones‘ magtfuldkommenhed, vender den omtågede og indbildske, men altid selvsikre pirat tilbage til de syv verdenshave.

I ‘Dead Men Tell No Tales’ – som det bliver formanet i Disneyland-forlystelsen, der i sin tid gav inspiration til filmen – er Jack Sparrow på jagt efter havguden Poseidons trefork, og i den første teaser til filmen møder vi manden, der vil forpurre hans planer.

For udover gensyn med Depps Sparrow, Orlando Blooms Will Turner og Geoffrey Rushs Barbossa, så er der nyt blod i den sjette udgave af franchisen. Det er disse nye ansigter, der får lov at træde frem i teaseren, når Javier Bardem giver sig i kast med endnu en skurkerolle som Captain Salazar.

Salazar er kaptajn for de spøgelsespirater, der længe har anset den kække Sparrow som et horn i siden, og da Salazar og hans mænd undslipper Devil’s Triangle, sætter de sig for at dræbe alle pirater til havs. Det eneste håb for overlevelse? Poseidons trefork, der giver dens ejer magt over samtlige verdenshave.

Der er ond- og vildskab i Salazars øjne, når han, efter at have erobret et skib og dets mænd, bebuder den unge Henry (Brenton Thwaites) at sende en ildevarslende besked til Sparrow: »This goes straight for him«.

‘Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales’ får premiere herhjemme 24. maj 2017.

Læs mere: Johnny Depp skal opklare mordene på Tupac og Biggie Smalls i ny film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af