Johnny Depp skal opklare mordene på Tupac og Biggie Smalls i ny film

Johnny Depp skal opklare mordene på Tupac og Biggie Smalls i ny film

Da ‘Black Mass’ ramte biograferne i efteråret 2015, havde flere spået, at det kunne blive den engang så kritisk anerkendte Johnny Depps store comeback. Men måske forfaldt gangsteren med de isblå øjne igen til karikatur og udklædningsfest, og Depp har siden vendt sig mod Donald Trump-imitationer og gæve hattemagere.

Samtidig har hans privatliv været til ubehageligt offentligt skue med beskyldninger om hustruvold fra ekskonen, men nu er Depp dog klar til at tage revanche i filmregi med en efterhånden uvant normal rolle.

Screen Daily fortæller, at 53-årige Depp er blevet tilknyttet filmen ‘Labyrinth’, der fortæller den virkelige historie om LAPD-betjenten Russell Poole, som både efterforskede mordet på rapperen Tupac Shakur og af hans rival Biggie Smalls/The Notorious B.IG.). Da han beskyldte en anden politimand for at være involveret i drabet på Biggie, blev han fyret og startede op for sig selv som privatdetektiv. Herfra dedikerede han sit liv til at opklare mordene og mente til sin dødsdag, at Death Row Records’ Suge Knight gav ordren til begge drab.

Manuskriptforfatteren Christian Contreras skal adaptere Pooles bog om sit liv, mens Brad Furman (‘The Lincoln Lawyer’ og ‘The Infiltrator’) skal instruere filmen.

‘Labyrinth’ vil forhåbentligt bringe minderne tilbage om en ung Depp i ‘Donnie Brasco’. Inden optagelserne til ‘Labyrinth’ går  igang, er der dog nok at se til for skuespilleren med den kommende ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’, som får premiere til maj næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af