Michael Moore-film om Donald Trump overrasker alt og alle

Michael Moore-film om Donald Trump overrasker alt og alle
Fra Michael Moores seneste film 'Where to Invade Next'

Ingen er vel i tvivl om, hvor den Obama-elskende og Bush-hadende filminstruktør Michael Moore står, når det kommer til republikanernes præsidentkandidat anno 2016, men selvom han gang på gang har udtalt sig negativt om Donald Trump, har den kontroversielle filmskaber forholdt sig nogenlunde i ro under dette års valgkampagne. Troede vi.

Via Twitter offentliggjorde Michael Moore i nat dansk tid, at hans næste film kommer til at hedde ‘Michael Moore in Trumpland’ og får premiere på tirsdag i IFC Center i New York. Filmen er inspireret af Moores one-man-show, som han har villet optræde med i swing-staten Ohio, men som, ifølge ham selv, blev taget af plakaten igen, fordi det var for kontroversielt.

Nu når Moores anti-Trump-kampagne endnu længere ud med filmen, hvor han besøger Trump-tilhængere og -vælgere. Det må siges at være lidt af en overraskelse, at Michael Moore pludselig ryster en ny film ud af ærmet, men emnet kunne ikke være mere i hans boldgade.

‘Trump Land’ bliver vist på TV 2 på valgdagen 8. november og på TV 2 Zulu samme aften.

I øvrigt har Michael Moore tidligere prøvet at præge en valgkamp med ‘Fahrenheit 9/11’, der i 2004 havde til formål at forhindre George W. Bushs genvalg.

Læs mere: Manipulator eller sandhedsvidne – alle Michael Moores film, rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af