Robin Wright og Reese Witherspoon slår sig sammen om ny tv-serie om USA’s førstedamer

Robin Wright og Reese Witherspoon slår sig sammen om ny tv-serie om USA’s førstedamer

Vi har tidligere kunnet følge en af USA’s mest ikoniske førstedamer, Jackie Kennedy, tæt i miniserien ‘The Kennedys’. Nu er produktionsselskabet Anonymous Content på vej med en serie om hele rækken af USA’s moderne førstedamer frem til Michelle Obama og det med et team af stærke filmkvinder med ombord, fortæller Deadline.

Med på producerholdet er nemlig også Reese Witherspoon og hendes produktionsselskab Pacific Standard samt Robin Wright, der som bekendt selv spiller førstedame i ‘House of Cards’ med en kynisme uden sidestykke. Wright skal desuden instruere pilotafsnittet.

Tv-serien vil blive baseret på Kate Andersen Browers bog ‘First Women: The Grace & Power Of America’s Modern First Ladies’, der udkom i foråret og ved at give et intimt indblik i førstedamernes liv er blevet en bestseller i USA.

Tidslinjen for projektet er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: Lena Dunham fortæller om sin kærlighed til Hillary Clinton i ‘Late Night with Seth Meyers’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af