‘The Room’-instruktør Tommy Wiseau er tilbage: Se traileren til actiondramaet ‘Best F(r)iends’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Holdet bag den bedste dårlige film nogensinde har fundet sammen igen. 13 år efter Tommy Wiseaus ‘The Room’ og dens ufrivillige genialitet høstede fans verden over, markerer filmen ‘Best F(r)iends’ Greg Sestero, der spiller Mark i ‘The Room’, og Wiseaus filmiske genforening. Og den første trailer er helt af helvede til.

Sestero står på en motorvej med skiltet »Family kidnapped by ninjas, need $4 karate lessons«. Da en fremmed herre med langt sort hår (Wiseau) holder ind og tilbyder ham et job, tager han med. Hjemme hos Wiseau ser Sesteros karakter en voksdukke af sig selv og… ja… herfra bliver det bare mærkeligere og mærkeligere.

‘Best F(r)iends’ er instrueret af det ubeskrevne blad Gary Fong, og det er altså ikke Wiseau, der – umiddelbart! – styrer slagets gang, ligesom han gjorde det på ‘The Room’, der uforglemmeliggjorde replikker som »Oh hi Mark!« og »Lisa, you are tearing me apart!« og et exceptionelt overforbrug af pudekampssekvenser og slibrig elskov.

Greg Sestero er snart aktuel igen med filmatiseringen af sin bog ‘The Disaster Artist’ om sine oplevelser på ‘The Room’-settet. Filmen ‘The Masterpiece’ instrueres af James Franco, der selv spiller Wiseau, mens broderen Dave indtager rollen som Sestero.

Læs også: James Franco selv i spil til rollen som manden bag verdens dårligste film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af