Tom Hardy skal spille Al Capone i kommende gangsterdrama fra flopstemplet superhelteinstruktør

Tom Hardy skal spille Al Capone i kommende gangsterdrama fra flopstemplet superhelteinstruktør

Tom Hardy har allerede vist sit værd som hærdet gangster som Kray-tvillingerne i Brian Helgelands ‘Legend’ og som Alfie Solomons i tv-serien ‘Peaky Blinders’.

Det må Josh Trank (‘Fantastic Four’, ‘Chronicle’) have bemærket, for han har netop castet Tom Hardy i rollen som Al Capone i Tranks kommende gangsterdrama ‘Fonzo’.

Filmen er ifølge Deadline kun i præproduktion på nuværende tidspunkt, men kommer til at fortælle historien om Alfonse Capone, den nådesløse gangster, forretningsmand og spritsmuglers sidste dage, før han blev arresteret af specialagent Eliot Ness.

Efter et årti i fangenskab begynder demens at få Capones hjerne til at rådne op, og hans voldelige fortid begynder at smelte sammen med nutiden. Det lyder som et interessant take på Capone, der tidligere er blevet beskrevet i blandt andet Brian De Palmes ‘The Untouchables’ og tv-serien ‘Boardwalk Empire’.

Det er ikke det eneste store projekt, Hardy har i støbeskeen, for han medvirker også i Christopher Nolans storstilede krigsdrama ‘Dunkirk’ og den Ridley Scott-producerede miniserie ‘Taboo’ næste år.

Filmen er Josh Tranks chance for comeback, efter sidste års ‘Fantastic Four’ blev sablet ned af anmelderne og floppede fatalt i biografen. Hans indie-superheltefilm ‘Chronicle’ var dog en glimrende debut, så man bør ikke dømme ham helt ude, og Capone-filmen lyder som et tiltrængt stilskift for instruktøren,

Læs også: Tom Hardy skal spille Stormtrooper a la Craig i ‘Star Wars: Episode VIII’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af