Werner Herzogs ‘Salt and Fire’ med Gael García Bernal og Michael Shannon får pirrende første trailer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ingen betvivler Herzogs fortsatte evner som dokumentarinstruktør, men hans seneste spillefilm – ‘Queen of the Desert’, ‘My Son, My Son, What Have Ye Done’ og ‘Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans’ – har svinget i kvalitet.

Nu giver Herzog spillefilmene endnu et forsøg med thrilleren ‘Salt and Fire’, der ligesom hans kommende Netflix-dokumentar ‘Into the Inferno’ har vulkaner som omdrejningspunkt.

‘Salt and Fire’ handler om en forskerdivision af miljøforskere bestående af Laura (Veronica Ferres) og Fabio (Gael García Bernal), der sendes til Sydamerika af FN for at undersøge nogle sjældne geologiske formationer.

Da de ankommer til Sydamerika, kidnappes de af den truende forretningsmand Matt Riley (Michael Shannon), der har sin egen miljøbeskyttelsesagenda. Laura skilles fra de øvrige forskere og trækkes længere og længere ind i Rileys verden. Rileys endelige plan kan Laura dog ikke regne ud.

Et pirrende og interessant plot, som det bliver spændende at se, hvordan Herzog folder ud. At dømme ud fra traileren ser ‘Salt and Fire’ i hvert fald ud til at opfylde thrillergenrens krav om intensitet og spænding.

Dertil er Michael Shannon – der også spillede hovedrollen i ‘My Son, My Son, What Have Ye Done‘ – altid en udsøgt fornøjelse at overvære.

Læs også: Werner Herzog hos Conan: opfordrer unge filmskabere til kriminalitet – se klip

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af