‘Arvingerne’ sæson tre nærmer sig tv-skærmen – se den første teaser

Første sæson af DR’s ‘Arvingerne’ blæste de fleste anmeldere og seere bagover takket være de finttegnede karakterer, den velturnerede dialog og det blændende skuespil fra folk som Trine Dyrholm, Carsten Bjørnlund, Marie Bach Hansen, Mikkel Boe Følsgaard og Jesper Christensen.

Anden sæson mødte flere kritiske pip efter en fortælling, der måske var lovlig tung på usandsynlige drejninger og skingre skænderier. Og skal man dømme ud fra den første teaser til den tredje og formentlig sidste sæson af Maya Ilsøes historie om familien Grønnegaard, lader det da også til, at der er skruet en tand ned for dramadecibellene.

Efter det fejlslagne poteventyr kaster Signe sig tilsyneladende over svineproduktionen (ansporet af seriens konceptuerende instruktør, Pernilla August, der således selv får en lille rolle), mens Frederik prøver at klinke skårene med familien efter sin sindsopslidende deroute.

Gro forsøger at holde fast i idealerne om at lade de unge kunstnere slå sig løs på gården, mens faderinstinktet vækkes i Emil – velsagtens over for Melody, Thomas og Isas datter, som endte i lidt af et forældermyndighedsslag sidste sæson. Hvis det er, Melody, vi ser i teaserens første sekunder, antyder det, at der er gået en rum tid siden slutningen på anden sæson, og hun er da i hvert fald ikke baby mere. Og hvor er Thomas?

‘Arvingerne’ vender tilbage på årets største tømmermændsdag, 1. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af