Harry Potter-spinoff kommer formentlig til at udforske Dumbledores seksualitet

Harry Potter-spinoff kommer formentlig til at udforske Dumbledores seksualitet

Forfatteren bag det elskede Harry Potter-univers J.K. Rowling afslørede i 2007, at Hogwarts-rektoren Albus Dumbledore var homoseksuel. Det blev aldrig ekspliciteret i hverken bøgerne eller filmene, men det kan ændre sig i spinoff-filmserien, der starter med til ‘Fantastiske skabninger… og hvor de findes’, som får premiere i næste uge.

Det afslørede Rowling under en pressekonference forleden, da Screen Crush spurgte, om de efterfølgende film vil portrættere den unge Dumbledore som ude af skabet, og om man vil udforske det forhold til en anden troldmandslegende, Gellert Grindelwald, som Rowling tidligere har omtalt.

»Jeg kan ikke fortælle dig alt, men jeg vil sige, at fordi det er en historie i fem dele, vil der være en masse at udforske. Man kommer til at se Dumbledore som en yngre mand – og en meget problemramt mand – for han var ikke altid en vismand. Han var altid meget klog, men vi kommer til at se den formative periode af hans liv. Hvad hans seksualitet angår, så bliv hængende..«.

Grindelwald, som Dumbledore ifølge Rowling skulle have ugengældte følelser for, spilles af Johnny Depp i ‘Fantastiske skabninger… og hvor de findes 2’, men hvem der skal spille den unge Dumbledore er endnu uvist.

Læs også: ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får Johnny Depp med om bord

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af