‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får Johnny Depp med om bord

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får Johnny Depp med om bord
Johnny Depp i 'Mortdecai'

Først blev én film til fem, da det i oktober blev offentliggjort, at den snart premiereaktuelle ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ ville få ikke bare tre, men fire efterfølgere, og nu serverer folkene bag endnu en godte til hungrende fans. Deadline.com kan offentliggøre, at Johnny Depp skal spille med i det kommende franchise.

Depp skulle efter sigende allerede have en cameo i første film, der følger Newt Scamanders jagt på magiske monstre blandt mugglere i New York, og så vender han tilbage i anden film med en egentlig, større rolle. Hvad Depp skal spille, står endnu hen i det uvisse, men internetspekulanter har allerede gættet på, at Depp kunne rocke en ung Dumbledore.

Optagelserne til film nummer to er allerede i gang, mens Depp jonglerer med andre store projekter: Premieren på ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ i maj 2017, hovedrollen i filmen ‘Labyrinth’ om efterforskningen af drabene på Tupac Shakur og Notorius B.I.G, Universals monster-reboot ‘The Invisible Man’ og Kenneth Branaghs ‘Murder on the Orient Express’.

Læs mere: Ny trailer til ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them’ afslører mere om det magiske univers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af