Mød K-2SO og og AT-ACT Walker i ny ‘Rogue One’-trailer, hvor oprøret spidser til

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens et utal af amerikanere gik amok i Black Fridays massive tilbud, lancerede Disney en ny trailer for den nu snart ankommende ‘Rogue One: A Star Wars Story’. Og selvom trailermængden er ved at hobe sig lige lovlig op for den ventede storfilm, er der alligevel også denne gang nyt materiale, der vækker interessen.

I den nye trailer med tilnavnet ‘Trust’ hører vi en smule mere fra robotten K-2SO, spillet af Alan Tudyk, hvis hjælp kun kommer Jyn Erso og oprørerne til gode, fordi hans kaptajn har bedt ham om det. Desuden tager den nye trailer os længere ind i kampscenen på stranden mod en AT-ACT Walker, hvor heltenes styrke, tålmodighed og evne bliver sat på prøve.

‘Rogue One: A Star Wars Story’ får premiere den 14. december, hvor Felicity Jones får selskab af skuespillere som Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Riz Ahmed, Donnie Yen og Mads Mikkelsen.

Læs mere: Mads Mikkelsen spiser pølse med brød på d’Angleterre

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af