‘Star Wars’-stjerne Carrie Fisher afslører affære med gift Harrison Ford i ny bog

‘Star Wars’-stjerne Carrie Fisher afslører affære med gift Harrison Ford i ny bog

Utallige gange har vi betragtet Han Solo og Princess Leia kysse inderligt og lidenskabeligt i ‘Star Wars’. Nu lader det dog til, at det ikke var rent skuespil. I en ny bog afslører Carrie Fisher, der spillede Leia, at hun og Harrison Ford havde en hed affære under optagelserne til den legendariske stjernekrigsfilm.

Fisher har i anledningen af sin bogudgivelse, ‘The Princess Diarist’, fortalt People, hvordan den dengang 33-årige Ford og blot 19-årige Fisher indledte et tre måneder langt forhold i 1976 under optagelserne til ‘Star Wars IV: A New Hope’. Og det på trods af at Ford havde kone og to børn ventende derhjemme.

»Det var så intenst«, fortæller Fisher til People. »Det var Han og Leia i løbet af ugen, og Carrie og Harrison i weekenden«. Fisher går i bogen i detaljer med forholdet, der indledtes natten efter George Lucas’ fødseldagsfest (!), hvor hun også beskriver sine mindreværdskomplekser over for den erfarne skuespiller.

»Jeg så over på Harrison. En helts ansigt – et par hårlokker faldt over hans noble, lidt buskede bryn«, skriver hun i et offentliggjort uddrag fra bogen og fortsætter: »Hvordan kunne man bede sådan et skinnende eksemplar af en mand om at være tilfreds med én som mig?«.

Harrison Ford har endnu ikke kommenteret Fishers udsagn. Han blev skilt fra sin daværende hustru, Mary Marquardt, i 1979, altså tre år efter ‘Star Wars’-optagelserne.

Læs mere: Harrison Fords råd til den nye Han Solo: »Gør det ikke!«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af