Harrison Fords råd til den nye Han Solo: »Gør det ikke!«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoilers: Har du endnu ikke set ‘Star Wars: The Force Awakens’, bør du ikke læse videre.

En spin-off til ‘Star Wars’ om den unge Han Solo er officielt på tegnebrættet, og jagten på den nye Han Solo er i fuld gang. Ifølge The Hollywood Reporter står tre skuespillere nu forrest i kapløbet: Alden Ehrenreich (‘Hil Cæsar!’), Jack Reynor (‘What Richard Did’) og Taron Egerton (‘Eddie The Eagle’). Og den originale Han Solo, Harrison Ford, har et godt råd til den kommende rumdusørjæger.

I et besøg hos Ellen DeGeneres fortalte Ford om de ekstra skillinger, han har tjent på den nye film og bidrog med et råd til den kommende Han Solo: »Gør det ikke! Det ser ud, som om alt går strygende, og du investerer 25-30 år i det, og så lader de dig bare gå,« fortalte han Ellen med et glimt i øjet. »Vi er færdige med dig nu, mange tak!«.

Det er stadig uvist, om Ford vender tilbage i en eller anden form i den næste ‘Star Wars’-film, men ellers har den 73-årige stjerne nok at se til med en kommende Indiana Jones film.

Læs også: Efter ’The Force Awakens’: Harrison Ford er den mest indtjenende skuespiller nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af