Tom Hiddleston står ansigt til ansigt med 30 meter høj Kong i traileren til ‘Kong: Skull Island’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Næsten alle kender til kæmpeaben King Kong, hvad enten de har set filmen fra 1933, 1976 eller Peter Jacksons 2005-udgave med Naomi Watts og Adrien Brody.

Efter ‘Godzilla’-remaket for to år siden tjente knap 3,7 milliarder kroner har filmproducenterne fået fornyet tillid til kæmpemonstrene, og derfor er det heller ikke overraskende, at ‘Kong: Skull Island’ snart ruller ud for fuld styrke.

Den nye trailer har dog væsentligt mere humor end ‘Godzilla’, når vi ser John C. Reilly byde Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson og John Goodman velkommen til øen, hvor kæmpeaben Kong tilbedes som gud af de gæstfrie indfødte. Kong – og nogle drabelige underjordiske væsner – er dog ikke helt tilfredse med, at militæret undersøger øen ved at bombe landskabet.

Sidste år kunne Deadline fortælle, at der er planer om at sætte King Kong og Godzilla op mod hinanden i en film, der skal komme efter ‘Godzilla 2’. Det stemmer også godt overens med, at størrelsen på Kong er blevet fordoblet i ‘Kong: Skull Island’, ligesom Godzilla – der gik fra 50 meter i den japanske original til at være over 100 i den amerikanske 2014-film – også blev det.

Læs også: Tom Hiddleston og Brie Larson konfronterer afsindigt stor King Kong i ny trailer til ‘Kong: Skull Island’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af