Amy Schumer og Goldie Hawn tager på akavet mor-datter-eventyr i ny trailer til komedien ‘Snatched’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amy Schumer tog springet fra komiker til filmskuespiller med succes med den romantiske komedie ‘Trainwreck’, og nu fortsætter hun sin færd i Hollywood side om side med genopstandne Goldie Hawn i komedien ‘Snatched’, hvis første trailer netop er landet.

Traileren lover en film, hvor der er skruet ned for romantikken og op for de komiske indslag. Schumer spiller den priviligerede og udadvendte Emily, der overtaler sin mere forsigtige mor til at tage med hende til Sydamerika, efter kæresten har droppet både hende og deres fælles rejseplaner. Herefter følger ikke overraskende masser af akavede generationssammenstød, imens mor og datter tilsyneladende også formår at blive kidnappet.

‘Snatched’ er instrueret af Jonathan Levine og får amerikansk biografpremiere den 12. maj 2017.

Læs også: Amy Schumer destruerer sine haters efter fatshaming ovenpå rolle i ‘Barbie’-spillefilm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af