Amy Schumer skal spille Barbie i kommende live-action-film

Amy Schumer skal spille Barbie i kommende live-action-film

Amy Schumer har før krydset klinger med Hollywood, da hun skrev og spillede hovedrollen i den romantiske komedie ‘Trainwreck’ og på vellykket vis gav den glatte genre et skud kant og power.

Sony har højst sandsynligt kunnet lide Schumers bramfri og upolerede stil, for produktionsselskabet har ifølge The Hollywood Reporter castet hende i rollen som Barbie i en kommende live-action-film om den storsælgende dukke.

Filmen vil lægge en moderne vinkel på skønhed, feminisme og identitet, og udover at spille hovedrollen vil Schumer gennemskrive manuskriptet af Hilary Winston sammen med sin søster, Kim Caramele. I Winstons manuskript følger vi en Barbie-dukke, som indser, at hun ikke passer ind i de andre dukkers perfekte verden, og derfor rejser til menneskenes verden, hvor det er et plus at være unik.

Der er altså tale om en sund og politisk korrekt familiefilm om den ofte udskældte dukke med hvepsetaljen, og castingen af Schumer sætter endnu en fed streg under, at Hollywood tager tidens ophedede debat om forskruede skønhedsidealer og sexisme alvorligt – og måske har indset, at man kan kapitalisere på den?

Der er endnu ikke hyret en instruktør til projektet, og ingen premieredato er fastsat.

Læs også: Se traileren til HBO’s dramasatsning ‘Big Little Lies’ med Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Shailene Woodley

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af