Nervepirrende, nyt billede fra ‘It’ viser klovnen Pennywise i sit rette element

Nervepirrende, nyt billede fra ‘It’ viser klovnen Pennywise i sit rette element

Cary Fukunagas exit fra ’It’, den nye filmatisering af Stephen Kings morbide klovneroman, har vakt skepsis omkring projektet, særligt fordi ’True Detective’-instruktøren har forklaret, at producenterne ønskede at lave en konventionel gyser frem for at give plads til kreative krumspring.

Hyringen af ’Mama’-instruktør Andrés Muschietti kunne tolkes som et foruroligende skridt mod rutinegyset, men omvendt er Bill Skarsgård (’Hemlock Grove’, ’Divergent’) et sært pirrende valg som Pennywise, dræberklovnen, som Tim Curry udødeliggjorde i den todelte tv-film fra 1990.

I det nye billede fra den kommende filmatisering, præsenteret af Entertainment Weekly, titter Skarsgårds Pennywise hovedet ud af et kloakrør og vækker med garanti frygt hos alle med en snert af klovnefobi. Se det herunder.

’It’ rammer de amerikanske biografer den 8. september, mens den danske udgivelsesdato endnu ikke er bekræftet.

pennywise1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af