Netflix lukker sin storserie ‘Marco Polo’ efter blot to sæsoner

Netflix lukker sin storserie ‘Marco Polo’ efter blot to sæsoner

For to år siden begik Netflix en storsatsning med det historiske eventyrdrama ‘Marco Polo’, der med sit internationale udsyn var et forsøg på at skabe et globalt hit, også i Asien. Serien indbragte udmærkede seertal, der dog aldrig nåede prangende højder, og anmeldelserne var lunkne.

Efter en stille modtagelse af anden sæson, der udkom i juli, har Netflix ifølge Deadline valgt ikke at forny serien om Marco Polos eventyr til en tredje sæson.

Serien var skabt af John Fusco, der også har skrevet Netflix-filmen ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny’, og havde blandt andre den norske duo Espen Sandberg og Joachim Rønning som konceptuerende instruktører på de to første afsnit.

Læs også: Anmeldelse af ‘Marco Polo’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af