‘Prinsesser fra blokken’ sætter streamingrekord og bliver DR3’s største seersucces nogensinde

‘Prinsesser fra blokken’ sætter streamingrekord og bliver DR3’s største seersucces nogensinde

En af DR’s vigtigste roller som public service-organ er at give en stemme til dem, som ellers ikke bliver hørt. Og det må man sige, at de har opnået med DR3’s seneste tv-dokumentar ‘Prinsesser fra blokken’, der på fineste vis følger en række unge piger fra Vestegnen.

Nu kan DR berette, at ‘Prinsesser fra blokken’ simpelthen har sat ny DR-streamingrekord med 425.000 streaminger på DR TV. Det er formentlig det højeste antal streams for et dansk tv-program nogensinde, men som leder for DR Medieforskning, Dennis Christensen, siger, så er det ikke til at vide med sikkerhed, da TV 2 Play og Viaplays tal ikke er offentligt tilgængelige.

Vores anmelder kvitterede med fem stjerner og skrev:

»’Prinsesser fra blokken’ fungerer under alle omstændigheder bedst som en fantastisk fin coming of age-historie snarere end et portræt af et ‘unikt og lukket miljø’, som DR ellers skriver i programbeskrivelsen«.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Emma, Claudia, Siri, Simona, Camilla og Isabell, kan de fire afsnit af ‘Prinsesser fra blokken’ fanges på DR TV.

Læs også: Den kreative klasse går skævt af ’Prinsesser fra blokken’

Læs også: Anmeldelse af ‘Prinsesser fra blokken’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af