Ryan Gosling og ’Whiplash’-instruktør laver film om Neil Armstrong

Ryan Gosling og ’Whiplash’-instruktør laver film om Neil Armstrong

Musicalen ’La La Land’ er blandt de helt store favoritter, når Oscar-statuetterne skal uddeles i februar, men allerede inden filmen har været i kamp om de gyldne statuetter, har instruktør Damien Chazelle og hovedrolleindehaver Ryan Gosling udset sig deres nye projekt.

Således skal Gosling spille den første mand på månen, Neil Armstrong, i Chazelles ’First Man’, der ifølge Variety begynder optagelser i starten af 2017. Filmen er baseret på James Hansens biografi ’First Man: The Life of Neil A. Armstrong’ og fokuserer på astronauten i årene fra 1961-69, hvor NASA med held forsøgte at få mennesket på månen.

Chazelle har foruden musicalen ’La La Land’ tidligere instrueret ’Guy and Madeline on a Park Bench’ og mesterværket ’Whiplash’, der begge udfolder sig i den musikalske verden, men med ’First Man’ begiver han sig for første gang væk fra hjemmebanen.

’La La Land’ får dansk biografpremiere den 23. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af