‘Sons of Anarchy’ får spinoff – sønnerne udskiftes med Mayans

‘Sons of Anarchy’ får spinoff – sønnerne udskiftes med Mayans
Foto: FX

Det er efterhånden to-tre år siden, ‘Sons of Anarchy’ satte et eftertrykkeligt punktum for historien om Jax Teller og de andre medlemmer af bikerbanden.

Siden forsøgte manden bag, Kurt Sutter, sig med den historiske actionserie ‘The Bastard Executioner’, som dog blev et eklatant flop og hurtigt aflyst efter første sæson.

Så hellere satse på det sikre, har Sutter måske tænkt. I hvert fald har han netop fået grønt lys til at lave et pilotafsnit til en spinoff-serie på ‘Sons of Anarchy’ under titlen ‘Mayans MC’. Som navnet antyder, skal den nye serie handle om bikergruppen Mayans, der også fylder en hel del i moderserien. Serien skal starte, hvor ‘Sons of Anarchy’ sluttede, og i centrum står den unge EZ Reyes, et prospect i banden. Sutter skriver manuskriptet sammen med Elgin James, der selv er tidligere bandemedlem.

FX, der står bag begge serier, har formentlig skævet til AMC, som har haft stor kommerciel succes med at udvide ‘The Walking Dead’ med ‘Fear the Walking Dead’ – og stor kritisk succes med at følge ‘Breaking Bad’ op med ‘Better Call Saul’.

Læs også: Anmeldelse af ‘Sons of Anarchy’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af