Ulrich Thomsen får ny stor rolle i amerikansk serie over for J.K. Simmons

Ulrich Thomsen får ny stor rolle i amerikansk serie over for J.K. Simmons
Ulrich Thomsen i 'Banshee'

Ulrich Thomsen leverede varen og mere til som gangsterbossen Kai Proctor i Cinemax-serien ‘Banshee’. Siden har han dristet sig til at prøve kræfter som instruktør med filmen ‘In Embryo’, men nu får han endnu en lovende rolle i amerikansk serieland.

Serien hedder ‘Counterpart’ og er en metafysisk spionthriller, hvor J.K. Simmons spiller en uanseelig bureaukrat, der opdager, at den afdeling, han arbejder for, i virkeligheden beskytter en port til en alternativ dimension. Ulrich Thomsen skal ifølge Deadline.com spille Aldrich, den både hårdføre og filosofiske chef for kontraspionage på Simmons’ kontor.

Ulrich Thomsen overtager rollen fra Michael Nyqvist (‘Mænd der hader kvinder’), der måtte springe fra på grund af andre projekter. Bag serien står manuskriptforfatteren bag ‘Junglebogen’, Justin Marks, mens norske Morten Tyldum (‘Headhunter’, ‘The Imitation Game’) er konceptuerende instruktør og producer.

Kanalen Starz står bag.

Læs også: Interview med Ulrich Thomsen – »For fanden jeg har lavet nogle åndssvage film«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af