Wes Anderson annoncerer ny film med en anmassende Edward Norton i baggrunden

Wes Anderson havde et strålende år i 2014, da hans ‘The Grand Budapest Hotel’ blev en både anmelder- og publikumssucces, der oven i købet hev hele fire Oscars med hjem. Nu er den pastelglade Anderson klar med sit næste projekt, hvor han vender tilbage til dyrenes animerede verden a la ‘Fantastic Mr. Fox’ med filmen ‘Isle of Dogs’.

I ovenstående video præsenterer Anderson filmen og nævner i flæng det væld af stjerner, han også denne gang har samlet til sin film. Tidligere er Bryan Cranston, Bill Murray, Jeff Goldblum, Bob Balaban og Edward Norton blevet offentliggjort, men nu tilføjes Scarlet Johansson, Tilda Swinton, Greta Gerwig, Harvey Keitel, Frances McDormand, Yoko Ono og mange flere til det store stemmecast.

Tidligere har Anderson kaldt filmen en »japansk historie«, hvilket forklarer castets asiatiske islæt med navne som Kunichi Nomura, Akira Ito, Akira Takayama og Koyu Rankin.

Der er dog én medvirkende, Anderson glemmer at nævne. Heldigvis dukker Edward Norton selv op for at gøre opmærksom på sin hovedrolle som hunden Rex, som der bliver vist et lille klip af, men til Nortons store skuffelse uden lyd. Interessant nok er Norton faktisk kendt i Hollywood for sin anmasende rolle som ‘skyggeinstruktør‘.

Til slut i videoen fortæller Anderson om en konkurrence, hvor man ved at støtte velgørenhedsorganisationen The Film Foundation kan vinde en mindre stemmerolle i ‘Isle of Dogs’.

Læs mere: Wes Anderson instruerer imponerende minifilm for H&M

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af