Animationsperlen ’My Life as a Zucchini’ får stjernespækket amerikansk trailer

Claude Barras søde animerede film ’My Life as a Zucchini’ har netop fået en amerikansk trailer. Filmen er egentlig fra Schweiz, og var både nomineret til en Golden Globe og er med i feltet af potentielle nomineringer for bedste udenlandske film til Oscar.

’My Life as a Zucchini’ følger en blåhåret, niårig dreng, hvis mor pludselig går bort. Han bliver anbragt på et børnehjem, hvor han har svært ved at falde til. Han kæmper med at stole på andre mennesker, men nye venskaber og specielt en ny pige på hjemmet lærer ham at elske igen.

I den amerikanske version lægger blandt andre Will Forte, Nick Offerman, Ellen Page og Amy Sedaris stemme til de små modeller-agtige dukker.

’My Life as a Zucchini’ kommer i de amerikanske biografer 24. februar, men har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Læs også: Anbefalinger: Fem animationsfilm, der er forbudt for børn – og vil udvide din horisont

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af