Coen-brødrene går til tv – står bag kommende miniserie

Coen-brødrene går til tv – står bag kommende miniserie
Foto: Andreas Rentz/Getty Images

Der er gået sport i at få de store instruktører og skuespillere med på seriebølgen, og nu får vi endelig Ethan og Joel Coen med på vognen. Der er endnu meget få detaljer ude om projektet, men ifølge Variety skal brødrene instruere, producere og skrive miniserien ’The Ballad of Buster Scruggs’, som de samtidig vil lave som spillefilm.

’The Ballad of Buster Scruggs’ skal foregå i et oldschool westernunivers med seks sammenvævede handlingstråde. Brødrene har allerede vist, at de har styr på genren i ’True Grit’ og den moderne afart ’No Country for Old Men’.

Coen-brødrene har tidligere haft berøring med tv-formatet, da Noah Hawley forvandlede ’Fargo’ til en fremragende serie, men deres involvering begrænsede sig her stort set til, at de gav projektet deres velsignelse.

Og de har faktisk tidligere udtalt, at det lange serieformat ikke passede så godt til deres måde at tænke historier på, da de normalt føler sig færdige med deres karakterer efter to timer.

Det skal blive spændende at se, hvad der har fået dem på andre tanker, og der er i hvert fald grund til at tro, at ’The Ballad of Buster Scruggs’ kan noget helt særligt.

Læs også: Interview med Coen-brødrene – når man laver et dansenummer, behøver det ikke handle om flygtninge

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af