‘Donnie Darko’-instruktør Richard Kelly planlægger en efterfølger

‘Donnie Darko’-instruktør Richard Kelly planlægger en efterfølger

‘Donnie Darko’ gav i 2001 Richard Kelly et usædvanligt gennembrud.

Filmen om den angsty teenager Donnie Darko – spillet af en allerede dengang fænomenal Jake Gyllenhaal – der får mørke forudanelser, da en knap to meter høj talende kanin fortæller ham, at verden vil ende, blev et massivt Sundance-hit og har sidenhen opnået kultstatus.

Nu har Richard Kelly afsløret over for horrorsitet Bloody Disgusting, at han planlægger en ambitiøs efterfølger sat i samme univers.

»Jeg tror, at der er noget meget større og mere ambitiøst at gøre i det univers. Det er stort og dyrt, og jeg tror, at det er tid til at gøre det. Jeg vil være sikker på, at vi har budgettet til at yde det retfærdighed uden at gå på kompromis med noget«.

Det lyder lovende, selvom Kelly også siger, at han først skal i gang med sin næste film – som der ikke er noget nyt om – før han kigger på ‘Donnie Darko 2’.

Kelly har endnu ikke formået at leve op til successen med ‘Donnie Darko’. Hans opfølger, den overambitiøse ‘Southland Tales’, blev buhet ud af Cannes-festivalens hovedkonkurrence i 2006, mens den pseudoeksistentielle ‘The Box’ (2009) også led en krank skæbne.

‘Donnie Darko’ har dog allerede fået en slags efterfølger i den forhadte ‘S. Darko’, der blev til uden nogen form for involvering fra Kellys side af og følger Donnie Darkos lillesøster Samantha på en lignende rejse.

Læs også: Traileren til Netflix-film med Jason Segel og Rooney Mara udvikler sig i en aldeles creepy retning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af