Traileren til Netflix-film med Jason Segel og Rooney Mara udvikler sig i en aldeles creepy retning

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alt ånder fred og idyl i den første del af traileren til den kommende Netflix-film ‘The Discovery’ – ja, man kunne faktisk argumentere for, at det ser temmelig uinteressant ud.

Men så forvrænger lyden, og traileren stikker af i en helt anden, langt mere spændende retning. Og efter den halvanden minutter lange teaser er man ikke i tvivl om, at ‘The Discovery’ skal ses.

Filmen udspiller sig i en virkelighed, hvor videnskaben har bevist, at der er liv efter døden. Det har medført en selvmordsbølge, der får efterveerne af Goethes ‘Den unge Werthers lidelser’ til at ligne det rene Teletubbies.

I centrum for fortællingen er Rooney Mara og Jason Segel, der forelsker sig, mens de på den ene side forsøger at finde sandheden om livet efter døden og på den anden side slås med en traumatisk fortid. På rollelisten er også Robert Redford, Jesse Plemons (‘Friday Night Lights’, ‘Fargo’, ‘Breaking Bad’) og Riley Keough (‘The Girlfriend Experience’, ‘ American Honey’), et særdeles lovende cast.

‘The Discovery’ er instrueret af Charlie McDowell, der tidligere har stået bag den ligeledes fængslende og sci-fi-flirtende ‘The One I Love’ med Elisabeth Moss og Mark Duplass.

Filmen får premiere på Netflix 31. marts.

Læs også: De 15 bedste dramaserier på Netflix lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af