Ian Halperin forudså Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse – nu laver han dokumentar

Ian Halperin forudså Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse – nu laver han dokumentar
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Forfatter og dokumentarist Ian Halperin er i gang med en afslørende dokumentar om Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmisse.

The Sun skriver, at Halperin er i gang med projektet, som derefter er blevet bekræftet af instruktøren selv.

I 2009 udgav han bogen ’Brangelina, the Untold Story’, som forudsagde, at parret ville gå fra hinanden syv år efter. Og han havde sandelig ret.

I september sidste år meddelte parret, at de ville gå fra hinanden. Et af filmenes største afsløringer er, at parret var gået fra hinanden et helt år inden annonceringen. Der vil også indgå interviews med både Jolie og Pitt, som aldrig er set før.

Ian Halperin har tidligere beskæftiget sig med celebs, da han i 2009 udgav bogen ’Unmasked’ om Michael Jacksons sidste år. Bogen kom på The New York Times’ best-seller liste, hvor den i 2010 blev omdannet til dokumentaren ’Gone Too Soon’. Halperin har også skabt dokumentaren ’Chasing Gaga’ (2012), som handler om Lady Gaga.

Om dokumentaren kommer til Danmark, vides endnu ikke. Og om filmen hæver sig over det rendyrket sladderagtige, vides heller ikke, men man kunne godt have sine bange anelser.

Læs også: Kærlighed er død: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles og internettet står i flammer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af