Indiemester Alex Ross Perry er tilbage med ’Golden Exits’ – se den melankolske teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alex Ross Perry er én af de mest interessante indie-filmskabere i USA, der trods anmelderroser og prishæder ikke synes at gå på kompromis med sin uforsonlige og personlige stil, som er kommet til udtryk i ’Listen Up, Philip’ med Jason Schwartzman og Elisabeth Moss og senest den psykologiske thriller ‘Queen of Earth’ med Moss og Katherine Waterston.

Nu er han tilbage med en af de mest ventede film på den aktuelle Sundance-festival. ’Golden Exits’ forgår i Brooklyn, hvor Nick (Adam Horovitz) lever et komfortabelt og roligt liv og arbejder for sin svigerfar. En dag får han hjælp af den australske pige Naomi (Emily Browning), som ikke kender andre i byen end Buddy (Jason Schwartzman), en musikproducer, der tilfældigvis bor på samme gade som Nick. Naomi formår på få måneder at få skabt interne stridigheder mellem de to familier.

Traileren afslører absolut intet af handlingen, men med Naomi siddende på trappen, mens hun synger ’New York Groove’, får vi en forsmag på filmens tungsindige stemning.

Også Mary-Louise Parker, Lily Rabe og Chloë Sevigny er på rollelisten.

Læs også: Anmeldelse af ’Queen of Earth’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af