Joseph Fiennes er Michael Jackson i første trailer til komedie-antologiserien ‘Urban Myths’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er snart et år siden, at det blev offentliggjort, at den hvide ærkebrite Joseph Fiennes skulle spille popkongen Michael Jackson i en ny tv-film. Kritikken haglede ned over castingen af Fiennes, men selv svarede han tilbage med ordene: »Filmen siger ‘prøv og hør publikum, det er bare for sjov’«.

Efter første kig på dette kuriosum af en film, lader det til, at det er lige præcis, hvad det er.

Tv-filmen er blevet til et afsnit i antologiserien ‘Urban Myths’ fra SkyTv, der levendegør vandrehistorier om kendte skikkelser gennem historien. Vi finder således Fiennes’ Jackson i selskab med Elizabeth Taylor (Stockard Channing, Rizzo fra ‘Grease’) og Marlon Brando (Brian Cox), da de tre angiveligt skulle have samlet sig i en bil og flygtet sammen fra New York, da tvillingetårnene blev angrebet i 2001. En bizar roadtrip venter.

Jackson, Taylor og Brando er kommet i fint (?) selskab med andre bizarre myter. Der kommer eksempelvis fokus på Bob Dylan (Eddie Marsan) og Cary Grant (Ben Chaplin) for slet ikke at snakke om Iwan Rheon (Ramsay i ‘Game of Thrones’) i rollen som Adolf Hitler. Og så har vi ‘Harry Potter’s Rupert Grint som… Hitlers ven.

Serien får premiere på SkyTv den 19. januar.

Læs mere: ‘Mr. Robot’-stjerne skal spille Freddie Mercury i længe ventet Queen-spillefilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af