Ny dokumentarfilm om Anders Matthesen på vej – se det første intense klip

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anders Matthesen er som bekendt landets vel nok største og mest respekterede komiker. Han er også et relativt privat menneske, der ikke mænger sig med branchen, som han fortæller om i det store interview, vi lavede med ham i anledning af hans seneste standup-show, ‘Shhh’, sidste år.

Derfor er det ekstra interessant, når vi i en kommende dokumentarfilm kommer helt tæt på komikeren. Instruktøren Pernille Rose Grønkjær har fulgt Matthesen siden 2012 og er med i både hjemmet, garderoben og bilen. Sidstnævnte får vi en smagsprøve på i det første klip fra filmen, som netop er offentliggjort, og hvor Matthesen sender en vild tankestrøm afsted med udgangspunt i Asiens lande.

Anders Matthesen er fascineret af det spirituelle, og det er måske det, der har forenet ham med den respekterede instruktør. Pernille Rose Grønkjær er nemlig især kendt for den roste dokumentarfilm ‘The Monestary’ om en 82-årige ungkarl, der vil lave et kloster på Fyn.

Hendes film om Matthesen hedder kækt og dobbelttydigt ‘Den anden side’ og får premiere 27. april.

Læs også: Interview med Anders Matthesen – »jeg kan godt bruge tre timer af min nattesøvn på at tage til genmæle på Facebook«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af