Rooney Mara og Ben Mendelsohn graver fortidens skeletter frem i ’Una’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv om de sjældent indtager bærende roller, tilhører Rooney Mara og Ben Mendelsohn den sjældne kategori af skuespillere, der ikke blot vælger deres projekter med nøje omhu, men konsekvent løfter de scener og film, de er med i.

Mara kanaliserede sårbarhed bag et yndefuldt ydre i film som ’The Social Network’ og ’Her’, inden hun viste spændvidden med væsensforskellige hovedroller i ’The Girl With the Dragon Tattoo’ og ’Carol’. Mendelsohn har længe perfektioneret sin fremstilling af det bramfri udskud – fra ’Animal Kingdom’ og ’Killing Them Softly’ til ’Bloodline’ – inden han bestod sin store test som skurk i ’Rogue One’.

Når de to skuespillere krydser klinger, hvilket de så sandelig gør i dramaet ’Una’, er der al mulig grund til at hæve forventningerne. Filmen fik en blandt modtagelse på Toronto-festivalen, og traileren spiller kun med vekslende held på de store tangenter, men hvis nogen kan formidle et så heftigt menneskeligt drama, er det duoen på toppen af plakaten.

’Una’ handler om en ung kvinde, der besøger en midaldrende mands arbejdsplads og truer med at ødelægge hans nuværende liv ved at afsløre hans dunkle fortid.

Filmen har endnu ikke fået en amerikansk distributør, så det er tvivlsomt, om vi får den til Danmark. Man kan dog krydse fingre for, at streamingtjenesterne før eller siden byder sig til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af