Se John Boyega fra ’Star Wars’ i traileren til den roste ’Imperial Dreams’ – kommer på Netflix til februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets Sundance Film Festival er ved at gå på hæld, men det er langt fra alle film, som slår igennem efter deres Sundance-premiere.

For ’Imperial Dreams’ har det taget tre år. Filmen havde premiere på festivalen i 2014, hvor den vandt den prestigefyldte publikumspris, men det er først nu, den kommer ud til folket.

Netflix har købt det ærlige indie-drama til premiere 3. februar, og nu har de så lanceret en lovende trailer.

Det er instruktør Malik Vitthals første spillefilm, og John Boyega fra ’Star Wars: The Force Awakens’ indtager hovedrollen. Han spiller Bambi, der netop er kommet ud efter 28 måneders fængsel. Han får den traditionelle velkomst, hvor familiens overhoved giver ham piller, våben og narko-jobs, men hans tid i fængslet har fået ham til at genoverveje hans livssituation – især med tanke på hans søn.

Han sætter sig for at vende sit gamle liv ryggen, bryde igennem som forfatter og hjælpe sin søn ud af det miljø, der var skyld i, at han selv endte i fængsel.

’Imperial Dreams’ fik en flot modtagelse af anmeldelserne, der især hæftede sig ved Boyega, der dengang endnu var et så godt som ukendt navn.

Læs også: Se alle årets Sundance-vindere – flere danske islæt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af