Tv-station trækker Michael Jackson-afsnit tilbage efter hård kritik

Tv-station trækker Michael Jackson-afsnit tilbage efter hård kritik

Når hvide skuespillere castes til at spille ikke-hvide karakterer, vækker det automatisk opmærksomhed. Men da den engelske comedy-serie ’Urban Myth’ sidste år valgte Joseph Fiennes til at spille Michael Jackson, skabte det alligevel ramaskrig ud over det sædvanlige.

Valget faldt ikke i god jord hos hverken fans eller familie. Men på trods af de mange protester blev afsnittet ’Elizabeth, Michael & Marlon’ alligevel sat i produktion.

I afsnittet følger man Elizabeth Taylor, Marlon Brandon og Michael Jackson på flugt/roadtrip i bil efter 9/11, hvor de alle var i New York. Hvilket vi i sidste uge fik et glimt af i den første trailer til serien, som fik kritikken til at blusse op igen. »Det får mig helt ærligt til at ville kaste op«, tweetede Michael Jacksons datter Paris Jackson og bemærkede, at det ikke kun gik ud over hendes far, men også hendes gudmor, Elizabeth Taylor: »Hvor er respekten? De arbejdede begge med blod, sved og tårer i mange år for at opnå så dyb og storslået en arv. Skamfulde portrætter«.

Kritikken har nu fået Sky Art til at droppe afsnittet. »Vi har taget beslutningen om ikke at sende ’Elizabeth, Michael and Marlon’, den halvtimes episode fra Sky Arts’ ’Urban Myths’-serie, i lyset af bekymringen, som Michael Jacksons familie, har vist«, lyder det fra stationen.

På trods af at Joseph Fiennes tidligere har forsvaret serien med, at det bare er for sjov, er han gået med til at trække afsnittet tilbage.

Se den originale trailer her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Joseph Fiennes skal spille Michael Jackson i ny tv-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af